Menu

Schade, en nu?

Schade aan uw auto? Wij helpen u graag. Ook als we niet op uw groene kaart staan. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus kunt u altijd bij Autoschadebedrijf Kuiper of Schadeherstel Bolsward terecht.

Complexe schade

Kunt u door de schade niet meer met de auto rijden, bel ons gerust. Wij kunnen helpen met het inschakelen van een berger, die uw auto bij ons brengt. Bij complexe schade is er niet alleen oppervlakkige schade, maar moeten we ook andere delen van de auto repareren. En dat komt goed uit, want wij voeren alle voorkomende werkzaamheden in huis uit.

Cosmetische schade

Als de schade beperkt is en u nog veilig kunt rijden, kunt u gelijk naar ons toe komen. Wij nemen de schade voor u op en plannen de werkzaamheden in. Met onze moderne reparatietechnieken helpen wij u vakkundig, snel en tegen een scherp tarief weer duurzaam op weg.

Voorbeelden van cosmetische schade zijn:

  • Uitdeuken
  • Spotrepair
  • Ruitreparatie
  • Reparatie van steenslag en krassen
  • Reparatie van bekledingdelen

Uitdeuken

Als de lak niet beschadigd is en de deuk niet al te groot, kunnen wij met speciaal gereedschap de deuk eruit ‘masseren’. Zo hoeven wij niet te plamuren en te spuiten en bespaart u een hoop tijd en geld. U kunt er meestal zelfs op wachten, onder het genot van een kop koffie.

Uitdeuken zonder spuiten kan bij deuken met de maximale grootte van ongeveer de 2-euromunt.

Spotrepair

Bij spotrepair bewerken we de beschadiging of deuk cosmetisch. We repareren of plamuren de beschadiging of deuk eerst en schuren, spuiten en poetsen daarna alleen dat deel van de auto. Dat scheelt veel tijd en geld. Uw auto is vaak binnen een dag klaar.

Spotrepair kan alleen als de schade niet groter is dan ongeveer 20 x 30 cm (een A4’tje).

Europees schadeformulier

Vul altijd een Europees schadeformulier in en zorg ervoor dat alle betrokken partijen het formulier ondertekenen. Met het ingevulde formulier kunnen wij de schade afhandelen met de verzekeringsmaatschappij.

U kunt het Europees schadeformulier hier downloaden. Loopt u tegen onduidelijkheden aan bij het invullen? Wij adviseren u graag!

Verzekering

WA verzekerd?

Kan uw schade verhaald worden op een tegenpartij? Wij helpen u hier graag bij en besparen u hiermee tijd en ergernis. We nemen contact op met de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij en handelen de administratie voor u af.

Is de schade niet verhaalbaar en moet u die dus zelf betalen? We bekijken samen de beste oplossingen, zodat u niet te veel betaalt. Uiteraard met oog voor kwaliteit en veiligheid.

All Risk verzekerd?

Ook wanneer u All Risk verzekerd bent, kunt u met uw schade bij ons terecht. Wij regelen de afwikkeling met uw verzekeraar en nemen graag alle administratieve rompslomp uit handen. Ook als wij niet op uw groene kaart staan. Want waar u ook verzekerd bent: u kunt altijd bij ons terecht.

Onbekende dader

Heeft u schade, maar weet u niet wiens motorrijtuig die veroorzaakt heeft? Het Waarborgfonds Motorverkeer biedt uitkomst. Wij helpen u graag bij de afhandeling. Kijk ook op: waarborgfonds.vereende.nl

Uw deskundige en betrokken

partner voor alle auto- en ruitschades.

Schade aan uw auto? Wij helpen u graag. Ook als we niet op uw groene kaart staan. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus kunt u altijd bij Autoschadebedrijf Kuiper terecht.

Kunt u door de schade niet meer met de auto rijden, bel ons gerust. Wij kunnen helpen met het inschakelen een berger, die uw auto bij ons brengt. Bij complexe schade is er niet alleen oppervlakkige schade, maar moeten we ook andere delen van de auto repareren. En dat komt goed uit, want wij voeren alle voorkomende werkzaamheden in huis uit.

Maak direct een afspraak

Bekijk video

We zijn erkend autoschadehersteller
Staat uw maatschappij er niet tussen?

Geen probleem, u bent altijd welkom! Wij zijn erkend reparateur en herstellen voor alle verzekeraars.

Autoschade? Wij helpen u verder.

Neem gerust contact op met onze specialisten.

  • Erkend BOVAG Autoschadeherstelbedrijf
  • 24-uurs service en haal- en brengservice
  • Deskundige en betrokken vakmensen