Menu

Over Autoschadebedrijf Kuiper in Balk

Bij Autoschadebedrijf Kuiper doen onze vakbekwame medewerkers er altijd alles aan om uw auto er na schade weer tiptop uit te laten zien.

Wij onderscheiden ons doordat we echt alles in huis hebben om schade te herstellen. Maar ook voor 3D uitlijnen, kalibreren en kwalitatief hoogwaardig spuitwerk, bijvoorbeeld van onderdelen voor uw luxe jacht, kunt u bij ons terecht.

Wij lopen in Noord-Nederland voorop in onze kennis van de elektronica en hulpsystemen in auto’s en campers. En die kennis houden we altijd up-to-date. Dus óók van de nieuwste snufjes in de nieuwste auto’s weten we alles!

Reeds vanaf 1763

Autoschadebedrijf Kuiper is al eeuwen een begrip in Balk. Het bedrijf is ontstaan in 1763. In 1811, toen iedereen een achternaam moest kiezen, nam eigenaar Jan Willems de naam Kuiper aan. De naam Kuiper is altijd verbonden gebleven aan het bedrijf.

Jan Willems Kuiper was wagenmaker en werd na zijn overlijden opgevolgd door zijn zoon. Ook daarna is het bedrijf steeds van generatie op generatie doorgegeven. Kuiper zat lange tijd aan de Wilhelminastraat en maakte carrosserieën voor vrachtwagens.

Na verloop van tijd werd schadeherstel steeds belangrijker. Inmiddels vindt u Autoschadebedrijf Kuiper aan Eigen Haard 1. Na al die jaren is ‘Kuiper’ een waar begrip in Balk en omgeving.

Klaas en Bart Holtrop

Klaas en (zoon) Bart Holtrop zijn sinds 2014 eigenaar van Autoschadebedrijf Kuiper. Klaas is al ruim 25 jaar actief in de autoschadebranche en heeft bij verschillende bedrijven als schade-expert gewerkt. Bart heeft ook een passie voor het vak en werkte hiervoor lange tijd in de werkplaats en op het kantoor van een autoschadebedrijf.

Vader en zoon Holtrop doen er alles aan om hun klanten de kwaliteit en service te blijven leveren die zij gewend zijn.

Uw deskundige en betrokken

partner voor alle auto- en ruitschades.

Schade aan uw auto? Wij helpen u graag. Ook als we niet op uw groene kaart staan. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus kunt u altijd bij Autoschadebedrijf Kuiper terecht.

Kunt u door de schade niet meer met de auto rijden, bel ons gerust. Wij kunnen helpen met het inschakelen een berger, die uw auto bij ons brengt. Bij complexe schade is er niet alleen oppervlakkige schade, maar moeten we ook andere delen van de auto repareren. En dat komt goed uit, want wij voeren alle voorkomende werkzaamheden in huis uit.

Maak direct een afspraak

Bekijk video

We zijn erkend autoschadehersteller
Staat uw maatschappij er niet tussen?

Geen probleem, u bent altijd welkom! Wij zijn erkend reparateur en herstellen voor alle verzekeraars.

Autoschade? Wij helpen u verder.

Neem gerust contact op met onze specialisten.

  • Erkend BOVAG Autoschadeherstelbedrijf
  • 24-uurs service en haal- en brengservice
  • Deskundige en betrokken vakmensen